CS TORRELAVIT

FESTA DE PRIMAVERA I 5è ANIVERSARI DE L’OBERTURA DEL CENTRE DE SERVEIS

Deixa un comentari

La Festa de primavera, es viu amb molta intensitat i plena d’emocions. Aquest passat divendres ens vam aplegar 83 persones que d’una forma o altra tenen un vincle amb tots nosaltres. Les paraules del Sr. Miquel Calm, president de SUMAR i el Sr. Ramon Riera, alcalde de Torrelavit, van donar pas a una presentació fotogràfica per celebrar el 5è aniversari de l’obertura del centre, i així recordar a totes les persones que han passat pel centre i que d’una forma o altra han omplert aquest període de temps que representa: 1825 dies, plens d’activitats i convivència, 350 sessions de gimnàstica en ritme, 550 serveis de podologia,230 serveis de fisioteràpia, 88 sessions del grup d’autoajuda mútua, servei de menjador social consolidat,30 intercanvis generacionals i visites. Va ser molt emotiu la visita del Ton Feixas, Angeleta Parellada i el Joan Font , antics usuaris, que han volgut estar en tots nosaltres.

Totes les taules estaven a punt i com anys anteriors , per dinar una paella d’arròs, preparada al jardí, pel grup excursionista de Can Rossell de la Serra.

I per celebrar l’aniversari , un bon pastís de 3 pisos elaborat per la Maribel, filla de l’Assumpció Forn, unes bones catànies, gentilesa de la família Llopart -Cudié.

La música venia de la mà del grup local “Sardina Fresca” , nosaltres portàvem assajant unes havaneres que tenien relació amb el petit obsequi, que es va entregar a tots els assistents(un porta mocadors). I per finalitzar la festa, un bingo i unes paraules de la Lluïsa i la Núria .

En nom de tots els usuaris i treballadors moltes gràcies a totes les persones que de forma desinteressada ens ajuden en aquest dia tan especial…

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s